Persoane interesate

miercuri, 16 ianuarie 2013

Lepşe; FOTOBLOG

Ştiu că n-am mai scris de aproape o săptămână, iar acum că a început şcoala chiar că nu voi mai scrie nici măcar săptămânal... Am prins puţin timp liber pentru lepşe, pentru că v-am promis că o să le fac (mai devreme sau mai târziu). Aşa că mă ţin de promisiune. Mulţumesc!


http://otravaa.blogspot.ro/2013/01/leapsa.html
De la Oana:
1. Care e trupa ta preferată?
Momentan trupa mea preferată e Avenged Sevenfold, dar NIRVANA va rămâne mereu trupa mea de suflet.
2. Ce facultate ai vrea să urmezi?
Ooo, nu mă gândesc aşa departe. Nu-mi fac planuri pentru viitor, apropiat sau îndepărtat. Eu sper că voi putea să mă fac ceva în timpul liceului, ceva din care să trăiesc şi să nu mai fie nevoie să fac alte studii după liceu. Dar nu se ştie, aşa că probabil aş alege facultatea de artă; grafică, design ceva.
3. Dacă ţi-ai putea cumpăra acum cinci cărţi, care ar fi acestea?
Când merg la magazin sau bibliotecă nu mă gândesc dinainte ce carte să iau. Odată mi-am dorit să iau de la bilbiotecă anumite cărţi, dar când am întrebat de ele nu le aveau. Aşa că mi-am luat altele, probabil mai grozave şi mai interesante decât cele pe care le căutam eu. Deci nu, nu-mi fac planuri în acest sens. În momentul de faţă am ce citi şi nu-mi doresc o carte anume. Cărţi să fie, de orice fel!
4. La ce materie te pricepi cel mai bine?
Încerc să merg bine la mai toate materiile (acum când trebuie să intru la liceu, că după aia nu mai contează). În general mă descur la română, engleză, chimie (de necrezut, dar da, e adevărat), biologie, mate, desen.
5. Când ai plâns ultima oară?
Sincer, nu mai îmi aduc aminte. Ciudat pentru mine, eu care eram obişnuită să plâng noapte de noapte. Viaţa mi se îmbunătăţeşte(?) :)
6. La ce oră dai stingerea de obicei?
De regulă pe la 23. Mă trezesc devreme :>
7. Ce aşteptări ai de la blogul tău?
N-am cine ştie ce aşteptări. La ora actuală am oameni care-mi citesc blogul şi lasă comentarii la postările mele, ceea ce e grozav. Pe lângă asta, am 10 urmăritori. Sunt mulţumită de el, aşa mic cum e.


http://oglinda-sparta.blogspot.ro/2013/01/leapsa.html
De la Skilly Hyytelo:
1. Care este cel mai ciudat lucru la tine?
Habar n-am. Poate că fac multe lucruri ciudate. Ca de exemplu, când n-am ce face mă aşez pe jos şi să mă uit la tavan ;))
2. Cum te vezi peste 20 de ani?
Călătorind prin toate lumea.
3. Părinţii tăi te-ar lăsa să-ţi faci tatuaj, unde ar fi acesta şi cu ce?
Dacă aş vrea să-mi fac un... tatuaj, sincer l-aş face şi fără să ştie ai mei. În orice caz, n-am de gând să fac asta.
4. Cu ce vedetă ai vrea să mergi în vacanţă? Unde?
Depinde ce se înţelege prin ''vedetă''.
5. Dacă ai putea să aduci la viaţă o vedetă moartă, cine ar fi? De ce?
Chiar dacă aş avea puteri ''supranaturale'', n-aş face asta pentru că cei care au murit ştiu ei de ce au murit. Nu vreau să dezgrop morţii :))
6. Dacă o persoană ţi-ar spune că te poate face vedetă, în ce te-ai lansa? (actorie, muzică, etc.)
La fel ca mai sus, depinde ce se înţelege prin ''vedetă''. Şi prefer să mă descurc fără acea persoană care-mi promite asta.
7. Ce vedetă urăşti cel mai mult? De ce?
Alea care-s date non-stop la televizor. În loc să vedem la televizor oameni inteligenţi, care ştiu ce vorbesc, vedem numai cretinoizi şi proşti...Şiii... Mi-a mai rămas să vorbesc despre acest >>FOTOBLOG<< al lui Zappy. Deja şi-a început activitatea, iar cine îşi doreşte să ia parte la acest proiect, n-are decât să contacteze creatoare blogului. Vă doresc mult succes cu treaba asta şi să ţină!

2 comentarii: