Persoane interesate

joi, 6 decembrie 2012

Bun venit în lumea mea!

Cine sunt eu şi de unde vin nu mai contează. De la o vreme am început să iau totul mai dur. Nu voi scrie aici motivul care m-a făcut să fiu aşa, cine ştie ştie. Vreau doar să-mi exprim gândurile şi sentimentele, să le fac publice. De ce? Pentru că nimeni nu vrea să mă asculte. Nu mi-a cerut nimeni niciodată părerea, niemni nu s-a interesat niciodată de mine, iar asta m-a făcut să mă îndepărtez foarte mult de aceste fiinţe numite ''oameni''. Însă datorită sfântului internet, am cunoscut nişte persoane minunate, cu care vorbesc zilnic, şi mă înţeleg.

Menţionez că nu e primul meu blog (şi nu va fi nici ultimul, sigur). Pe ăsta îl vreau altfel, vreau să fie diferit de celelalte bloguri pe care le-am avut, vreau să abordez un alt mod de scriere. Nu voi mai da detalii despre mine. Nu contează numele meu, unde locuiesc şi cu ce mă ocup în viaţa de zi cu zi. Am spus mai sus că vreau să-mi fac sentimentele publice. Ideea nu are legătură cu numărul de vizitatori -dacă vor fi mulţi sau puţini n-am de unde să ştiu-, dar pur şi simplu vreau să cunosc persoane, să cunosc alte stiluri de viaţă. Categoric am ceva de învăţat de la fiecare, şi nu numai eu, dar şi tu, cel care citeşti ce scriu eu aici. Consider că fiecare persoană e specială în felul ei, are personalitate proprie. DAR desigur, nu toţi oamenii sunt aşa. Din nefericire. Mulţi nu ştiu cum să se comporte în societate, sunt nişte neadaptaţi, n-au pic de atitudine. Exista atâtea feluri de oameni pe lumea asta, însă categoria aceea de oameni e cea mai mare. Şi nu-i bine, nu-i bine deloc. Sunt acel gen de oameni care trec pe lângă tine şi nu te salută, cu toate că vă cunoaşteţi de ani de zile (sau cândva chiar aţi fost PRIETENI).

Aşadar, scopul pentru care mi-am făcut un alt blog e să cunosc oameni noi, oameni care seamănă cu mine mai mult sau mai puţin. Sunt dispusă să cunosc oameni cu aceleaşi pasiuni ca ale mele, sau... nu. Sunt deschisă la nou şi îmi voi prezenta ideile aşa cum le simt eu, De când m-am integrat în imensa asta blogosferă, mi-am dat seama că odată ce ai început să scrii pe un blog, nu te mai poţi opri din ceea ce se numeşte <<blogging>>. Treaba asta a ajuns chiar o pasiune pentru mine şi nu vreau s-o las să moară. Mă simt mai bine când scriu, şi zic eu că ăsta e cel mai bun mod de a-mi face ideile auzite.

O să mă cunoaşteţi puţin câte puţin iar eu vă voi cunoaşte pe voi, cei care mă citiţi în momentele astea. Poate unele cuvinte vor deranja sau vor părea ''nepotrivite'', dar aşa sunt eu, nu pot fi condusă. Prefer să învăţ din propriile mele greşeli decât să primesc ''lecţii'' de la alţii. Restul? Vă las pe voi să aflaţi. Bun venit în lumea mea!

3 comentarii:

  1. Bine te-am gasit intr-un nou loc'sor !
    Inca un loc care sa-mi incalzeasca sufletul in iarna asta rece !
    Imbratisari! >;d<

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur tare mult că ți-ai început un nou blog , te aștept cu postări noi . Dacă ai nevoie de ceva , orice , contactează-mă !
    O zi frumoasă >:D< !

    RăspundețiȘtergere